Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palvelukotityöntekijä (lähihoitaja)

Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy Lahti

Lepolankadun palvelukeskuksen ryhmäkodit tarjoavat kodin ikäihmisille Kivistönmäen alueella, aivan Lahden keskustan tuntumassa. Palvelukeskuksessa on 60 tehostetun palveluasumisen asuntoa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille.

Haemme nyt lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön Lepolankadun palvelukeskukseen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), vanhustyön suuntaavia opintoja tai kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
WWW-osoitehttp://yrjojahanna.fi
YhteystiedotJos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Margit Ventoon p. 050 356 9361 tai margit.vento@yrjojahanna.fi
Työpaikan osoiteLepolankatu 14 E, 15210 LAHTI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusKiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.7.2020 täyttämällä oheinen hakemus.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.yrjojahanna.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395124

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin