Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Förvaltnings- och HR-koordinator

Yrkeshögskolan Arcada Ab Helsinki

Vi söker en effektiv, systematisk och serviceinriktad Förvaltnings- och HR-koordinator med god organisationsförmåga, mycket goda it-färdigheter samt erfarenhet av att självständigt driva processer som förstärkning till Arcadas HR- och förvaltningsteam. Anställningen inleds snarast möjligt och är ikraft tillsvidare.

Som förvaltnings- och HR-koordinator har du

ett ansvar för högskolans HRM-system samt deltar aktivt i ibruktagandet av ett elektroniskt dokumenthanteringssystem och upprätthållandet av högskolans informationshanteringsplan. Du upprätthåller processbeskrivningar och styrdokument och koordinerar rekryteringar, utvecklingssamtal och övriga HR-processer. Till befattningen hör också att handha rapporteringar och fungera som sekreterare i interna expertgrupper samt handha övriga sådana uppgifter som ankommer på högskolans HR- och förvaltningsenhet. Du blir en del av ett dynamiskt och mångprofessionellt team med engagerade, stödjande och framåtblickande medlemmar.

Vi förväntar oss

att du har ett systematiskt och noggrant arbetssätt, god organisations- och samarbetsförmåga och gärna lär dig nya saker. Du trivs i arbetsmiljöer med ett aktivt tempo och har förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. Arbetet kräver förutom utmärkt förmåga att uttrycka dig i skrift på svenska och engelska även mycket goda IT-kunskaper. Vi önskar att du har högskoleexamen och förmåga att hantera större processer. Erfarenhet av elektronisk dokumenthantering och/eller arkivfunktioner samt erfarenhet av att ta i bruk dessa ses som en merit. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt.

Intresserad av att utveckla Arcada och dig själv?

För närmare information, kontakta förvaltnings- och personaldirektör Susanne Homén-Lindberg, tfn 050-5700 761, säkrast 27.10.2020 klockan 10 - 12 eller 29.10.2020 kl. 12 - 14.

Skicka en fritt formulerad ansökan inklusive CV


Sänd in din ansökan jämte CV och löneanspråk senast 4.11.2020 till jobb.arcada.fi.
WWW-osoitehttp://www.arcada.fi
YhteystiedotBettina Brantberg-Ahlfors, bettina.brantberg-ahlfors@arcada.fi
Työpaikan osoite00100, Helsinki, 00100 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobb.arcada.fi/jobs/976149-forvaltnings-och-hr-koordinator
Ilmoitus jätetty21.10.2020
Ilmoitusnumero10495593
Työnantajan viite184165

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin