Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Barista/kahvilatyöntekijä

Zeberas Oy Helsinki

ROBERT'S COFFEE BARISTA/KAHVILAMYYJÄ

HALUATKO TULLA MUKAAN KEHITTÄMÄÄN SUOMEN ARVOSTETUINTA KAHVILABRÄNDIÄ KANSSAMME?

Olemme iloinen & energinen kahvilaporukka, jolle vastapaahdettu gourmetkahvi on elämän suola. Kaikkein tärkeintä meille on pitää huolta kahvimme korkeasta laadusta ja hurmata jokainen asiakkaamme. Haluamme, että täydellinen kahvinautinto, sydämellinen palvelu ja viihtyisä miljöö saavat ihmiset tuntemaan itsensä onnellisemmaksi.

Haemme Itis Stockmannin sydämessä sijaitsevaan Robert's Coffee - kahvilaan kahvila-alan ammattilaista osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen täydentämään energistä ja nuorekasta tiimiämme.

Työtehtäviisi kuuluu mm laadukas asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely, kahvin sekä muiden kahvilatuotteiden valmistus sekä siisteyden ylläpito.

Energisen ja motivoituneen asenteen lisäksi hakijalta edellytetään hygienia- ja anniskelupassia. Selviät asiakaspalvelusta molemmilla kotimaisilla ja englanniksi. Laajempi kielitaito lasketaan hakijan eduksi.

Tarjoamme viihtyisän ja kauniin työympäristön sekä tietysti iloisen rennot työtoverit. Saat perinpohjaisen kahvikoulutuksen ja opit työsi ohessa kahvimaailman uudet trendit. Työnantajana tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset työsuhde-edut mm vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kattavan terveyshuollon.

Kiinnostuitko?Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen. itisstockmann@robertscoffee.com
WWW-osoitehttp://www.zeberas.fi
YhteystiedotKaisa Teiksala-Laurén, Puh: 0447022244, kaisa.teiksala-lauren@robertscoffee.com
Työpaikan osoiteItäkatu 1, 00930 HELSINKI
PalkkausMara Tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa20.12.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11108098

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin