Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kahvilamyyjä

Zeberas Oy Helsinki

BARISTA

Haemme Helsingin sydämessä sijaitsevaan Robert's Coffeen lippulaivakahvilaan kahvila-alan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen täydentämään energistä ja nuorekasta tiimiämme. Työ on osa-aikainen (25h/3vk).

Olemme iloinen & energinen kahvilaporukka, jolle vastapaahdettu gourmetkahvi on elämän suola. Kaikkein tärkeintä meille on pitää huolta kahvimme korkeasta laadusta ja hurmata jokainen asiakkaamme. Haluamme, että täydellinen kahvinautinto, sydämellinen palvelu ja viihtyisä miljöö saavat ihmiset tuntemaan itsensä onnellisemmaksi.

Työtehtäviisi kuuluu mm laadukas asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely, kahvin sekä muiden kahvilatuotteiden valmistus sekä siisteyden ylläpito.

Energisen ja motivoituneen asenteen lisäksi hakijalta edellytetään hygienia- ja anniskelupassia. Selviät asiakaspalvelusta molemmilla kotimaisilla ja englanniksi. Laajempi kielitaito lasketaan hakijan eduksi.

Tarjoamme viihtyisän ja kauniin työympäristön sekä tietysti iloisen rennot työtoverit. Saat perinpohjaisen kahvikoulutuksen ja opit työsi ohessa kahvimaailman uudet trendit.

Kiinnostuitko?

Voit täyttää avoimen hakemuksen otsikolla "Barista". osoitteessa
http://www.zeberas.fi/meille-toumlihin.html

Huomioithan, että haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivien löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.zeberas.fi
YhteystiedotRebecca Anderson, rebecca.anderson@robertscoffee.com
Työpaikan osoiteHietalahdenkatu 4, 00180 HELSINKI
PalkkausTES:n mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa22.02.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty08.02.2021
Ilmoitusnumero10613763
Työnantajan viiteBarista/Kahvilatyöntekijä

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

65 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin