Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kahvilamyyjä

Zeberas Oy Helsinki

ROBERT'S COFFEE BARISTA/KAHVILAMYYJÄ
HALUATKO TULLA MUKAAN KEHITTÄMÄÄN SUOMEN ARVOSTETUINTA KAHVILABRÄNDIÄ KANSSAMME?

Olemme iloinen & energinen kahvilaporukka, jolle vastapaahdettu gourmetkahvi on elämän suola. Kaikkein tärkeintä meille on pitää huolta kahvimme korkeasta laadusta ja hurmata jokainen asiakkaamme. Haluamme, että täydellinen kahvinautinto, sydämellinen palvelu ja viihtyisä miljöö saavat ihmiset tuntemaan itsensä onnellisemmaksi

Haemme nyt tunnelmallisen Vanhan Kauppahallin Robert's Coffee -kahvilaan osa-aikaista 70h/3vk kahvila-alan ammattilaista täydentämään energistä tiimiämme. Työsuhde on määräaikainen toukokuusta-syyskuuhun.

Perinteitä kunnioittavassa kahvilassamme baristan työtehtäviin kuuluu mm asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, kahvin ja muiden kahvilatuotteiden valmistus, pöytiin tarjoilu sekä kahvilan siisteyttä ylläpitävät työt.

Olet parhaimmillasi sosiaalisessa markkinahenkisessä ympäristössä ja nautit small talk -tilanteista uusien ihmisten kanssa. Selviät asiakaspalvelusta mutkitta suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Laajempi kielitaito lasketaan hakijan eduksi. Edellytämme hygieniapasiia ja aikaisempaa ravintola- tai kahvila-alan kokemusta.

Tarjoamme parinpohjaisen kahvikoulutuksen sekä mahdollisuuden olla rakentamassa Suomen kahvilakulttuuria uudelle tasolle mielekkäässä työtiimissä ja tunnelmallisessa ympäristössä.

Kiinnostuitko?

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen vanhakauppahalli@robertscoffee.com, otsikolla "Barista ".
WWW-osoitehttp://www.zeberas.fi
YhteystiedotRebecca Anderson, Puh: 0400292245, rebecca.anderson@robertscoffee.com
Työpaikan osoiteHietalahdenkatu 4, 00180 HELSINKI
PalkkausTES:n mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa15.05.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Ilmoitus jätetty15.04.2021
Ilmoitusnumero10705666
Työnantajan viiteBarista

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin