Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikeideapäällikkö, Zetor

Zetor, Mannerheimintie 3-5, 00100 Helsinki Helsinki

Ravintola Zetor on 500 paikkainen, perinteistä suomalaista ruokaa ja mieletöntä bilemenoa tarjoava uniikki ravintola, joka on toiminut Helsingin Kaivopihalla menestyksekkäästi jo lähes 28 vuotta.

Zetorin upea ydintiimi koostuu tällä hetkellä ravintolajohtaja Riikka Jusleniuksen lisäksi keittiömestari Tiina Halmeesta ja liikeideapäällikkö Sari Högströmistä. Tiimimme kaipaa vielä lisävahvistukseksi yötoiminnan asiantuntijaa varmistamaan, että bileet vain paranevat aamutunneille mentäessä. Zetorissa myydään ruokaa ihan pilkkuun asti, joten sekin puoli on sinulla hallussa.

Toivomme sinulla olevan monipuolista kokemusta ravintola-alalta, organisointikykyä sekä luontaisesti vahvat vuorovaikutustaidot. Loistava asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia ja positiivisen palautteen anto työkaverille tulee ilman ponnisteluja.

Persoonana olet luova ja uskalias, näitä ominaisuuksia tarvitset yö- ja baaritoimintamme kehittämisessä ja uusien ideoiden toteuttamisessa yhdessä loistavan tiimimme kanssa. Kielitaitoa suomi ja englanti tarvitaan, koska olemme myös kansainvälisten asiakkaiden suosiossa. Työtehtäviin kuuluu myös Zetorin somesta vastaaminen, joten sinulla on sana hallussa myös kirjallisessa muodossa. Työ on vuorotyötä, painottuen luonnollisesti työnkuvan mukaisesti yövuoroihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, luotettavan työnantajan, loistavat työkaverit ja HOK-Elannon kattavat henkilökuntaedut.

Lähde: sok.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin