Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaisravintolapäällikkö

Zwo Oy Espoo

Ravintola MAUKAS on Otaniemen sydämessä sijaitseva lounas- ja cateringravintola, joka tunnetaan itse tehdyistä maukkaista tuotteistaan sekä ystävällisestä ja yksilöllisestä palvelustaan. Lounaalla asiakkaita käy päivittäin yli 600 ja cateringia toimitetaan ympäri Otaniemeä. Perheomisteisen ravintolan tärkeitä arvoja ovat ekologisuus ja kestävä kehitys, joten pyrimmekin käyttämään mahdollisimman paljon luomu- ja lähiraaka-aineita. Kaikki ruoka tehdään alusta asti itse, asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Toimintamme kasvaessa etsimme kymmenhenkisen tiimimme jatkeeksi apulaisravintolapäällikköä.

Pääasiallinen toimenkuvasi on ravintolamme cateringpuolen kokonaisvaltainen hallinnointi ja toteutus. Käytännössä tämä tarkoittaa tilauksien vastaanottoa, tarjouksien laatimista, tarjoiluiden toimittamista asiakkaalle ja astioiden pois noutamista tilaisuuden jälkeen. Sinut tullaan perehdyttämään myös kaikkiin ravintolapäällikön tehtäviin, jotta pystyt toimimaan päällikön sijaisena lomien ja muiden poissaolojen aikana.

Cateringtyö on hyvin fyysistä; kantamista ja nostelua on merkittävä määrä. Ehdoton kriteerimme onkin, että olet terve ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Asiakaskontakteja on paljon, joten iloinen asenne ja positiivisuus ovat luonteesi avainpiirteitä. Et myöskään lamaannu kiireessä vaan osaat aikatauluttaa työpäiväsi ja tehdä nopeita ratkaisuita tiukan paikan tullen. Olet tunnollinen ja ammattitaitoinen tiimipelaaja, jolle voi luottaa vastuullisiakin tehtäviä.

Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta mahdollisuuksien mukaan toimitamme cateringia myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tilaukset kuljetetaan pakettiautolla, joten sinulla tulee olla ajokortti ja ajokokemusta. Kommunikoit tarvittaessa englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti, sillä asiakaskuntamme on hyvin kansainvälinen.

Me tarjoamme sinulle nuorekkaan ja kunnianhimoisen tiimin, joka aidosti tuntee ylpeyttä tekemästään työstä, kilpailukykyisen palkan loistavine muine etuuksineen (Terveystalon työterveyshuolto, Terveystalon hammashuolto, vuosittaiset bonukset jne.), joustavan työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön.

Jos siis olet työtä pelkäämätön, rehellinen, huolellinen, aidosti iloinen asiakaspalvelija ja sinulla on vastaavanlaisesta työstä jo kokemusta, hae paikkaa jo tänään. Täytämme paikan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Hakea voit soittamalla ravintolapäällikkö Milla Harjulalle tai laittamalla hakemuksen CV:n kera sähköpostilla. Muistathan laittaa hakemukseesi tiedot suosittelijoistasi.
WWW-osoitehttps://www.mau-kas.fi/
YhteystiedotMilla Harjula, Puh: 045 305 5553, info@mau-kas.fi
Työpaikan osoiteVuorimiehentie 5, 02150 ESPOO
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty24.08.2019
Ilmoitusnumero10074252

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin