Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolan tarjoilija

Zwo Oy Espoo

Ravintola MAUKAS on Otaniemen sydämessä sijaitseva lounas- ja cateringravintola, joka tunnetaan itse tehdyistä maukkaista tuotteistaan sekä ystävällisestä ja yksilöllisestä palvelustaan. Lounaalla asiakkaita käy päivittäin yli 600 ja cateringia toimitetaan ympäri Otaniemeä. Perheomisteisen ravintolan tärkeitä arvoja ovat ekologisuus ja kestävä kehitys, joten käytämme mahdollisimman paljon luomu- ja lähiraaka-aineita. Kaikki ruoka tehdään alusta asti itse, asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Toimintamme kasvaessa etsimme kymmenhenkisen tiimimme jatkeeksi iloista asiakaspalvelijaa.

Toimenkuvaasi kuuluu ravintolamme cateringpuolen hoitaminen yhdessä apulaisravintolapäällikkömme kanssa: astioiden ja tarjoiluiden keräämistä, kuljettamista ja tarjolle asettamista sekä satunnaisesti myös tarjoilua. Catering-työn lisäksi tehtäviisi kuuluu kassatyöskentely, salin järjestyksen ja siisteyden ylläpitäminen, tilitykset ja muissa salin päivittäisissä askareissa auttaminen. Plussaa on, mikäli sinulla on taitoa ja halua auttaa tarvittaessa myös keittiössä, esimerkiksi salaattipöydän tuotteiden valmistamisessa tai leipomisessa.

Cateringtyö on hyvin fyysistä; kantamista ja nostelua on merkittävä määrä. Ehdoton kriteerimme onkin, että olet terve ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Asiakaskontakteja on paljon, joten iloinen asenne ja positiivisuus ovat luonteesi avainpiirteitä.

Tilaukset kuljetetaan pakettiautolla, joten sinulla tulee olla ajokortti ja ajokokemusta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä kansainvälisen asiakaskuntamme kanssa. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta mahdollisuuksien mukaan toimitamme cateringia myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me tarjoamme sinulle nuorekkaan ja kunnianhimoisen tiimin, joka aidosti tuntee ylpeyttä tekemästään työstä, kilpailukykyisen palkan loistavine muine etuuksineen (Terveystalon työterveyshuolto, Terveystalon hammashuolto, vuosittaiset bonukset jne.), joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi.

Jos olet huolellinen, aidosti iloinen asiakaspalvelija ja sinulla on vastaavanlaisesta työstä jo kokemusta, hae paikkaa jo tänään. Täytämme paikan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Hakea voit soittamalla ravintolapäällikkö Milla Harjulalle 045 305 5553 tai laittamalla hakemuksen CV:n kera sähköpostilla. Muistathan laittaa hakemukseesi tiedot suosittelijoistasi.
WWW-osoitehttps://www.mau-kas.fi/
YhteystiedotMilla Harjula, puh. 0453055553, info@mau-kas.fi
Työpaikan osoiteVuorimiehentie 5, 02150 ESPOO
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, 7.30-15 tai sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty21.09.2019
Ilmoitusnumero10108199

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin